Welkom op onze reisblog, waar je alles kan lezen over onze reis van zomer 2009 tot zomer 2010 door Eurazië. Bij het naar beneden scollen ontdek je de berichten en foto's, per land geordend. Verder zijn we erg trots op onze gedetailleerde materiaallijst en pech-onderwegrubriek. Deze zijn bedoeld als inspiratiebron voor eenieder die een lange tocht per fiets plant, of eenieder met interesse. Je ziet onze route op onderstaande kaart (google maps) en kan klikken op de routelijntjes voor meer informatie over een bepaald stukje (goed mikken). Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over een bepaald deel van onze route, dan mag je altijd mailen naar Bert of Melanie.

Veel leesplezier!

Melanie en Bert

Route


Route weergeven op een grotere kaart

woensdag 16 september 2009

Even snel

uit een bibliotheek waar ons uur internet erop zit. Foto's en kaartje zijn bijgewerkt, het verhaal zal voor de volgende keer zijn. Hoewel, de commentaar bij de foto's zegt ook al iets.
Daag!

4 opmerkingen:

 1. Seg mss een stomme vraag maar ontbreekt er in jullie uitrusting geen WC papier????

  Groetjes

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee hoor, dat hebben we niet van doen, het menselijk lichaam wordt immers zelfreinigend na verloop van tijd. Bovendien is WC-papier, zoals eten en drinken, een consumptiegoed en niet echt een stuk uitrusting.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er bestaat inderdaad zoiets als het zelfreinigend effect van het menselijk lichaam. Na uitgebreide studies (niet door mezelf) is gebleken dat het lichaam na een periode van 15-20 weken inderdaad een zelf reinigend effect vertoond. Het is op dat ogenblik zo verzadigd van vettigheid dat er gewoon niets meer bij kan. Als er nog extra vuil bij wil moet er eerst vuil weg. Een soort van vuil-evenwicht of ook zelfreinigend effect genoemd.
  Doch wil ik jullie waarschuwen want ten eerste zijn jullie nog niet lang genoeg op de baan. En ook zijn jullie zonet volledig schoongespoeld in elke porie in een kuuroord.
  Dus toch maar best zorgvuldig de poep afvegen.

  vettige knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor het bezorgde advies! we zullen het in overweging nemen.

  BeantwoordenVerwijderen