Welkom op onze reisblog, waar je alles kan lezen over onze reis van zomer 2009 tot zomer 2010 door Eurazië. Bij het naar beneden scollen ontdek je de berichten en foto's, per land geordend. Verder zijn we erg trots op onze gedetailleerde materiaallijst en pech-onderwegrubriek. Deze zijn bedoeld als inspiratiebron voor eenieder die een lange tocht per fiets plant, of eenieder met interesse. Je ziet onze route op onderstaande kaart (google maps) en kan klikken op de routelijntjes voor meer informatie over een bepaald stukje (goed mikken). Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over een bepaald deel van onze route, dan mag je altijd mailen naar Bert of Melanie.

Veel leesplezier!

Melanie en Bert

Route


Route weergeven op een grotere kaart

zaterdag 18 juli 2009

En we zijn vertrokken !

Een goeie avond,

Een eerste berichtje op de blog om te melden dat we goed en wel zijn aangekomen in het rustieke Zammelen.
We gaan het kort houden, want buiten is het uiterst gezellig (met dank aan de mama en papa van Bert, die alles hadden voorzien, van champagne tot mega koud buffet tot een subiem dessertje toe).

Morgen fietsen we nog met een aantal gegadigden en een reeks 'gekke fietsen' (2 plooifietsen en een tandem) naar Aken, om dan met ons twee over te blijven voor het onbekende.

Tot de volgende!

Melanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten